|
Treść |
Użytkownik |
|
|
|
| 2007-06-04 11:54:44 Właśnie się zaręczyłam i w związku z tym szukam fajnej sali na ok 100 osób w Tychach lub okolicach. Pomóżcie znależć coś fajnego
|
gabrielka25
|
|
|
|
| 2007-06-06 09:56:41 Spróbuj się dowiedzieć w Centrum "U Przewoźnika" - Restauracja, Dom Przyjęć Okolicznościowych, al. Piłsudskiego 14, 32 219 05 58, www.uprzewoznika.pl
|
Gość (gość) IP:83.30.*.*
|
|
|
|
| 2007-06-22 15:15:34 Zapraszamy do Domu Przyjęć Okolicznościowych "Nad Jeziorem" przy ul. Nad Jeziorem 28 w Tychach (przy jeziorze Paprocanskim).
www.nadjeziorem.hg.pl
603 701 732
Goraco zapraszamy.
|
Rafal (gość) IP:80.192.*.*
|
|
|
|
| 2007-07-11 12:54:02 witam wszystkich! rónież poszukuję sali weselnej na pzryszły rok, lipiec/sierpień. niestety, większość już zajęte ma terminy albo są zbyt małe (potrzebujemy na ok. 90 osób). Czy ktoś słyszał o fajnej restauracji w okolicy Tychów?
Dzięki za info z góry!
|
Karo (gość) IP:83.13.*.*
|
|
|
|
| 2007-07-17 01:10:58 witam w restauracji wiedeńska mam wesele we wrześniu tego roku jedzenia naprawdę pod dostatkiem świeże ciepłe i smaczne a szefowa tej restauracji jeszcze wam pomoże i doradzi w innych sprawach co do wesela jest od początku wesela aż do końca i pomaga innym pracownikom dba żeby na każdej imprezie było wszystko dopięte na ostatni guzik,wręcz się strasznie stara a ceny względne .
|
motylica4 (gość) IP:62.179.*.*
|
|
|
|
| 2007-07-17 01:14:24 witam w restauracji wiedeńska mam wesele we wrześniu tego roku jedzenia naprawdę pod dostatkiem świeże ciepłe i smaczne a szefowa tej restauracji jeszcze wam pomoże i doradzi w innych sprawach co do wesela jest od początku wesela aż do końca i pomaga innym pracownikom dba żeby na każdej imprezie było wszystko dopięte na ostatni guzik,wręcz się strasznie stara a ceny względne .
|
motylica4 (gość) IP:62.179.*.*
|
|
|
|
| 2007-10-01 20:36:24 hej!!! na początku wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!! jestes juz po weselu i jak wrażenia??? na prawde wszystko jest ok we wiedeńskiej?? mam zarezerwowany termin wesela na wrzesień ale w przyszłym roku i troche sie denerwuje czy aby na pewno dobrze zrobiłam że wybrałam ta restauracje.a co z końcem imprezy? czy jest to prawda że kierowniczka "wygania" o godz. 2 gości? z góry dzieki za odpowiedź!!! A co do restauracji które urządzaja piękne wesela to myśle, że mozna polecić "Wrzos". Sa tam organizowane wesela od 80 osób. pozdrawiam!
|
Ania (gość) IP:84.10.*.*
|
|
|
|
| 2007-10-05 22:58:48 Cześć,co do restauracji Wrzos słyszalam ,że sala b.ładna,ale malutko jedzenia.
Polecam Elitę-sama tam miałam wesele,rewelacja tym bardziej,że przepiękny ogród robi wrażenie.Polecam tez Wenecję ,jest bardzo przytulna.
|
fajna (gość) IP:83.30.*.*
|
|
|
|
| 2008-08-10 13:33:57 Ja mialam wesele w domu przyjec "nad jeziorem" na Paprocanach (mieisac temu). Mielismy bardzo fajnego wodzireja- jak cos to piszcie na gg 6043047 to wam dam namiary na niego. Co do sali to jest bardzo sympatycznie -postarali sie - bo kiedys tam byly dyskoteki disco polo i sala byla taka standardowa - a teraz po remoncie - sala nie do poznania - swietny wystroj - bardzo romantyczny. Kuchnia polska - bardzo smaczna i nie zaluja a na koniec dostalam wszystko to co zostalo. Bardzo sympatyczni ludzie. Jak cos to piszcie do mnie na gg to wam dam namiary. pozdrawiam Ania
|
Ania (gość) IP:83.12.*.*
|
|
|
|
| 2008-08-17 10:16:21 Zgadzam sie z moja poprzedniczka - Ania:) Fajnie tam! Tylko na stronce maja stare fotki( w rzeczywistosci sala jest duzo ladniejsza). Pozdrawiam Aniu i zycze szczescia na Nowej Drodze :)
|
Adam (gość) IP:83.12.*.*
|
|
|
|
| [ 1 ] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] |
|
|